Dansen

Dansles voor kinderen

Davli verzorgt danslessen voor kinderen die houden van dansen, springen, draaien, rollen en bewegen op muziek. We laten de kinderen op een leuke en speelse manier kennismaken met de wereld van dans & ballet. Passend bij de leeftijd hebben we diverse dansgroepen. De groepen zijn niet al te groot en persoonlijke aandacht voor de kinderen is voor ons vanzelfsprekend.

Danskriebels

Voor kinderen vanaf 2 jaar

Tijdens danskriebellessen maken kinderen spelenderwijs kennis met bewegen op muziek en de eerste danspassen. Hierin staat de belevingswereld van het jonge kind en het plezier in bewegen centraal. Met behulp van een grote diversiteit van zorgvuldig uitgekozen muziek, passend bij de leeftijd van de kinderen, ervaren ze hoe je kunt bewegen en dans kunt beleven.

Vanuit de peuterles kan er doorgestroomd worden naar de kleutergroep. Beide lessen bevatten terugkerende vaste elementen die de kinderen houvast geven en hun vertrouwen versterken.

Meer info
Lestijden:
  • Danskriebels peuters (2+):     vrijdag 9:15-10:00 uur
  • Danskriebels kleuters (4+):  vrijdag 13:30-14:15 uur
  • Er zijn geen lessen tijdens de basisschoolschoolvakanties en op officiële feestdagen.
  • We beginnen de les in een kring, ouders mogen dan buiten wachten. Om de rust in de les te bewaren gaat de deur tijdens de les dicht. Ouders van nieuwe kinderen mogen, in overleg, het laatste gedeelte van de les even kijken om te zien hoe hun kind de dansles ervaart.
Kleding:

Kinderen mogen komen dansen in een roze balletpakje en op balletschoentjes. Blote voeten is ook mogelijk. Geen verkleedkleren of rokjes die aan het balletpakje vast zitten. Een los balletrokje en vestje mogen wel.

Kosten:

Het balletseizoen is in twee termijnen opgedeeld:

September t/m januari en van februari t/m juni.

Er wordt € 102,00 per termijn in rekening gebracht.

Bij later instromen wordt dit natuurlijk verrekend.

Dans&Ballet

klazz

Voor kinderen vanaf 6 jaar

Tijdens balletlessen komen verschillende elementen van dans aanbod zoals houding en techniek. Maar ook samen dansen en werken naar een presentatie zijn belangrijke onderdelen in deze les. De nadruk ligt op klassiek ballet, maar we snuffelen ook aan verschillende andere dansstijlen.

Passend bij leeftijd en niveau wordt er zowel klassieke als hedendaagse muziek gebruikt.

Meer info
Lestijden:
  • Dans & Ballet 6+: vrijdag 14:30-15:30 uur
  • Dans & Ballet 8+: vrijdag 15:45-16:45 uur
  • KLAZZ: vrijdag 16:45-17:45 uur
  • Er zijn geen lessen tijdens de basisschoolschoolvakanties en op officiële feestdagen.
  • Mocht deze lestijd niet passen, vraag dan naar andere mogelijkheden. Bij voldoende animo start er indien mogelijk een extra groep.
Kleding:

Meisjes tot 8 jaar dragen een roze balletpakje zonder rokje en roze balletschoentjes. Vanaf 8 jaar en ouder mag een zwart balletpakje en eventueel. De haren vast in een staart, vlecht of knotje.

Een los balletrokje en een balletmaillot zijn niet verplicht maar mogen wel.

Jongens een wit of zwart shirt een soepele broek en zwarte balletschoentjes.

Kosten:

Het balletseizoen is in twee termijnen opgedeeld:

September t/m januari en van februari t/m juni.

Er wordt € 119,00 per termijn in rekening gebracht.

Bij later instromen wordt dit natuurlijk verrekend.

Speciale activiteiten:

Dansfeestje

Bij Davli is het mogelijk om een geheel verzorgd dansfeestje op maat te krijgen. Van een uurtje lekker dansen met elkaar tot feestje van twee en half uur met een dans aanleren, jezelf mooi maken en presenteren. Dit alles op favoriete muziek van de jarige!

Meer info
Algemeen:

Een kinderfeestje duurt twee tot twee en een half uur.
Het maximaal aantal kinderen is 15.

Locatie:

De locatie kan in overleg worden bepaald en het kan in het Westhoffhuis plaatsvinden, de kosten van deze locatie bedragen € 55,-. Bij het Westhoffhuis zijn er daarnaast ook mogelijkheden rondom eten en drinken voor de kinderen, hierover informeren wij u graag.

Kosten:

De kosten van een kinderfeestje bedragen € 10,- per kind met een minimum € 60,-, dit is exclusief eventuele kosten van de locatie.

Workshop

Het verzorgen van een workshop willen wij graag voor u doen. Dit kan bijvoorbeeld voor een schoolklas, of de gehele buitenschoolse opvang. De workshop kan, in overleg, in een thema en ook hebben we tips en ideeën voor bijpassende creatieve activiteiten. We kunnen workshops van 1 dag maken of verspreid over meerdere momenten. Bij Davli zijn vele mogelijkheden. We bespreken graag de mogelijkheden!

Inschrijven of meer info?